Automobilom


Starigrad Paklenica vrlo dobro je cestovno i prometno povezan, pa dolazak automobilom do Degenije ne bi smjeo biti problem. Sam restaurant Degenija smješten je na Jadranskoj magistrali koja spaja Rijeku sa Zadrom i ostatkom Dalmacije. Iz smjera Zagreba automobilom je moguće doći autocestom Dalmatina ili starom magistralnom cestom. Ukoliko se odlučite za putovanje autocestom potrebno je izaći na izlazu za Starigrad odmah nakon tunela Sv. Rok. Zatim nastavite ravno magistralnom cestom 12 km kako bi došli do nas. Ako dolazite iz pravca juga, Starigrad je također povezan magistralnom cestom i autocestom.

Stranice s korisnim informacijama:
strelica1Hrvatske autoceste
strelica1Hrvatski autoklub - stanje u prometu


Autobusom ili vlakom


Ukoliko autobusom krećete iz Zagreba ukrcajte se na neku od linija koje voze prema Zadru. Od Zadra je moguće lokalnom linijom ili linijom prema Rijeci za svega 20 kuna brzo i sigurno stići do Starigrada. Autobusi iz smjera Rijeke koji voze prema Zadru staju na postaji u Starigradu koja je udaljena svega 50 metara od nas. Ukoliko autobusom idete iz smjera Splita, također je najbolje najprije doći do autobusnog kolodvora u Zadru odakle vozi nekoliko linija prema Starigradu odnosno magistralom prema Senju i Rijeci. Ukoliko se pak odlučite za vlak, potrebno je ukrcati se na liniju Zagreb - Split i u čvorištu Knin prekrcati se na liniju za Zadar. S obzirom da su zadarski željeznički i autobusni kolodvor povezani, od Zadra do Starigrada je najjednostavnije doći autobusnom linijom.

Detaljne informacije i rasporede potražite na:
strelica1Autobusni kolodvor Zagreb
strelica1Autobusni kolodvor Zadar
strelica1Hrvatske željeznice


Avionom ili brodom


Najbliža međunarodna zračna luka je Zračna luka Zadar (Zemunik), zatim splitski aerodrom, a nakon toga slijede zagrebačka zračna luka - Pleso i riječki aerodrom (na otoku Krk). Ukoliko dolazite brodom iz Italije ili neke druge prekomorske destinacije, kako bi stigli do Starigrada, Paklenice i Degenije, najjednostavnije je putovati preko brodske luke Zadar ili Split. Za dolazak nekom od trajektnih linija s okolnih otoka najbolje je provjeriti karte i cijene na web stranicama tvrtke Jadrolinija.

Više informacija na:
strelica1Zračna luka Zadar
strelica1Zračna luka Zagreb
strelica1Jadrolinija


Adresa i rezervacije
RESTAURANT PANSION DEGENIJA
Franje Tuđmana 101
23244 Starigrad Paklenica
Hrvatska - Croatia
Telefon/Fax: +385 23 359 166
Mobitel: +385 98 316 497
E-mail: info@degenija.net
D-PRODUKT d.o.o.
za proizvodnju, usluge, promet, turizam i ugostiteljstvo Pantovčak 72, 10000 Zagreb
Hrvatska - Croatia
Fax: +385 1 48 22 456
Telefon: +385 91 52 26 315, +385 98 31 64 96
Žiro račun: 2500009-1101146567
Matični broj: 1775987